Aparate industriale de spalat si curatat cu abur

frank gmbh - the pressure cleaner

SC REBTIC SRL - reprezentant oficial in Romania al FRANK GmbH, va ofera echipamente si aparate industriale de curatat, solutii la cheie pentru spalatorii si aparate ultra-profesionale de spalat, curatat si igienizat.
Suntem specializati pe distributia de solutii si echipamente industriale de curat si igienizat de mare presiune pe abur si pe apa. De asemenea compania noastra ofera servicii de mentenanta si service si se ocupa de proiecte din diferite arii industriale. Suntem distributori ai echipamentelor FRANK si OspreyFRANK, produse Premium Quality recunoscute la nivel mondial de cele mai importante firme din zona industriala. 

ECHIPAMENTE  INDUSTRIALE DE SPALAT DE MARE PRESIUNE CU APA RECE / APA FIERBINTE

frank pro

echipamente INDUSTRIALE de curatat si igienizat pe abur uscat / abur umed

OSPREY frank

unitatI stationarE SI ECHIPAMENTE SPECIALE PENTRU PRODUSELE PE APA SI ABUR

frank modul

      Distribuitor in Romania al produselor oil center

Gama de produse OIL CENTER RESEARCH acopera toata tipurile de uleiuri si vaseline industriale la cel mai inalt nivel de calitate fara a face rabat la normele ECO. Toate produsele OIL CENTER RESEARCH, sunt conforme cu certificatele de calitate ISO si acopera orice cerere din sectorul industrial. Oferim o gama diversificata de compusi  pentru filete, lubrifianti pentru rulmenti, lubrifianti pentru motoare, cutii de viteza, inhibitori rugina si coroziune, produse pentru uz naval, produse pentru etansare, etc.

COMPUSI PENTRU FILETE, materiale de etansare, izolatie tevi, compusi  anticorozivi

vaseline pentru rulmenti, lubrifianti si materiale de etansare pentru supape

uLEIURI DE MOTOR, ULEIURI HIDRAULICE, ULEIURI PENTRU CUTII TRANSMISIE

distibuitor in romania al produselor ibercompound

Produsele oferite de Rebtic de la IBERCOMPOUND, va garanteaza expertiza productatorului in materie de produse si solutii ce se adreseaza zonei de automotive si zonei minimarket. Produsele IBERCOMPOUND sunt rezultatul a peste 38 de ani de activitate, cercetare si inovare a inginerilor, ai chimistilor si ai oamenilor de stiinta, dedicati in egala masura atat calitatii si eficientei produselor cat si in protejarea mediului inconjurator.

IBERCOMPOUND CARFLON
carflon - flaghsip product 

CLEANING CHEMICALS FOR AUTOMOTIVE AND INDUSTRIAL USE from ibercompound

ibercompound

      Distribuitor al produselor toolflo

In portofoliul de produse al REBTIC se regasesc si produsle Tool-Flo Manufacturing Inc, USA, unul dintre liderii la nivel mondial in producerea cutitelor, adaptoarelor si suportilor de strung, a uneltelor si dispozitivelor de mare precizie in prelucrarea prin aschiere, slefuire si nu numai a metalelor.

STANDARD AND SPECIAL INSERT CUTTING TOOLS FROM TOOLFLO

TOOLFLO

PARTENERII NOSTRI